Speciale e ditës – E Diela XIII e…

https://youtu.be/JMXt7tK1JkA?si=Z_ZOYr0QN1sjI_6B Speciale e ditës - E Diela XIII e Llukait (I riu i pasur) Përgatiti për Radio "Ngjallja" Dhjakon Kristo Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 26 Nëntor 2023 Audio&Video: Jorgo Kobuzi

Sfidat e të rinjve në kohën e sotme”…

https://youtu.be/cINoOs6usW8?si=LXNvOJgrI3hXpC-_ Tema: "Sfidat e të rinjve në kohën e sotme" I ftuar: Dhimitër Qosja, Pedagog i Akademisë Teologjike "Ngjallja e Krishtit" në Shën Vlash të Durrësit 23 Nëntor 2023. Salla e Rinisë pranë katedrales "Ngjallja…

Përurimi i aparatit të rezonancës magnetike (Intervista me…

https://youtu.be/cy141ZgoVdU?si=rZssTA_U_SPD0cAY PËRURIMI I APARATIT TË REZONANCËS MAGNETIKE (Intervista me Z. Vasil Kristo: Drejtori ekzekutiv) Në datën 16 nëntor 2023, në Qendrën Diagnostike Orthodhokse “Ungjillëzimi” në Tiranë u krye Shërbesa e Bekimit të aparatit të Rezonancës…

Program Festiv me rastin e 51 vjetorit të…

https://youtu.be/jY8aBd6YFZA?si=-nOLCqTPI0RB7QVW Mbas Liturgjisë Hyjnore besimtarët e shumtë mbushëm sallën në Qendrën Kulturore të Kompleksit të Katedrales "Ngjallja e Krishtit" në Tiranë dhe brenda një atmosfere entuziaste vijoi programi me këngë korale, me recitim poezish, me…