E Diela VI e Llukait – Fuqia e…

“I doli përpara një njeri prej qytetit, që kishte djaj prej shumë vjetësh” (v.5) Gabimi i madh i njerëzve të epokës sonë është se nuk pranojnë ekzistencën e djallit. Fryma e botës dhe mëkati i…

ÇELËSI I SUKSESIT TEMË E MBAJTUAR NGA z.…

https://youtu.be/kJIuguxzpco?si=7J96L29mH6M3RO6z ÇELËSI I SUKSESIT TEMË E MBAJTUAR NGA z. ANDI RËMBECI, PEDAGOG NË FAKULTETIN E HISTORISË TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, ME TË RINJTË ORTHODHOKSË TË TIRANËS NË SALLËN E RINISË PRANË KATEDRALES "NGJALLJA E KRISHTIT"…

KISHA E SHËN GJERGJIT NË DURRËS

https://youtu.be/Vt-OZqTwsMo?si=uVj9Rx_YKDAC0eYh UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË Kisha e Shën Gjergjit në Durrës Me të ftuar Dr. Thoma Shkira: Teolog & Historian Përgatitur: At Grigor Pelushi – Moderator Aleksandër Dimroçi: Video Dron Lajers Moçi:…

E Diela VI e Llukait (Shërimi i të…

https://youtu.be/L4124cL7hw0?si=Hgush6prMooQczSd E Diela VI e Llukait ( Shërimi i të demonizuarit) - Predikim nga Atë Aleks Ndoni Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 22 Tetor 2023