Kronikë e Radio Ngjallja në Kampin studentor në…

https://youtu.be/JiNkuRxKEGU?si=xBSI5ifc2GHcTqZ3 Kronikë e Radio Ngjallja në Kampin studentor në Manastirin e hirshëm të Shën Theodhorëve në Dhërmi Nga: Stavri Dhimitri Gusht 2023 Video dhe dron: Jorgo Kobuzi dhe Lajers Moçi

Shenjtërimi – një ftesë për të gjithë –…

https://youtu.be/eLTRPmEnH3A?si=9n8C8UTYpnR8HlFu Shenjtërimi - një ftesë për të gjithë - Dr. Thoma Shkira Temë e mbajtur në Kampin studentor të organizuar nga Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë. Manastiri i "Shën Theodhorëve" Dhërmi. Gusht 2023