Promovimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të…

https://youtu.be/XWhYmhSVtzs Promovimi i librit “Kishat e Lushnjes dhe të Divjakës” - vështrim historik i studiuesit dhe arkeologut Dr. Niko Ferro. Qendra e Artit “Vaçe Zela” (kinoteatri) Lushnje, 29 Maj 2023