Ringritja e Manastirit të Shën Vlashit në Durrës…

https://youtu.be/8Wkw1y_QU_0 Pjesa 2 Intervistë me Dr. Thoma Shkira Teolog & Historian. Tema: Ringritja e Manastirit të Shën Vlashit në Durrës nga Kryepiskopi Anastas. Realizim: Radio Ngjallja Përgatitur: Antonio Poshnjari Video Dron: Aleksandër Dimroçi Videoeditor: Lajers…

Manastiri i Hirshëm i Shën Vlashit (Pjesa e…

https://youtu.be/RBS9NLP_XgE Intervistë me Teologun dhe Historianin Dr.Thoma Shkira. Në këtë pjesë të parë, kemi folur në lidhje me historinë, fillesat e para në lidhje me Manastirin e vjetër të Shën Vlashit në Durrës. Por jo…