30 VJET AKADEMIA TEOLOGJIKE – Teologu: Dhimitër Qosja

https://youtu.be/xmY769OYO9c 30 VJET AKADEMIA TEOLOGJIKE - Intervistë me teologun e Kishës sonë dhe pedagogun e Akademisë Teologjike “Ngjallja e Krishtit” Z. Dhimitër Qosja dhënë RADIOS NGJALLJA mbi udhëtimin 30 vjeçar të institutcionit arsimor më rëndësishëm…