Guidë në ambjentet e Akademisë Teologjike “Ngjallja e…

https://youtu.be/ai5VeDz4Gw0 7 Shkurt 1992 - 7 Shkurt 2022 - 30 VJET AKADEMIA TEOLOGJIKE “NGJALLJA E KRISHTIT”- Intervistë me priftëreshën Nestilda Lapanza mbi bibliotekën “Ngjallja” si dhe guidë në ambjentet e konviktit të vajzave që studiojnë…