MANASTIRI “BURIMI JETËDHËNËS” DHËRMI – MURG KSENOFONDI

https://youtu.be/wEzP_Zgz_5Q 𝐍𝐉𝐄̈ 𝐋𝐀𝐉𝐌 𝐃𝐀𝐒𝐇𝐀𝐊𝐄𝐐 𝐐𝐄̈ 𝐔 𝐏𝐄̈𝐑𝐆𝐄̈𝐍𝐉𝐄𝐒𝐇𝐓𝐑𝐔𝐀 𝐍𝐆𝐀 𝐅𝐀𝐊𝐓𝐄𝐓 Së fundmi, dikush në rrjetet sociale, hodhi një “lajm” për “njerëz të armatosur” në Manastirin “Burimi Jetëdhënës” të Dhërmiut. Pas një kontrolli nga policia e Himarës,…

Ndërroi jetë Atë Aleksandër Lushi.

Me hidhërim e dhimbje të thellë Mitropolia jonë njofton se ditën e sotme dt. 25 tetor 2021 në mengjes ndërroi jetë në pavionin infektiv të Spitalit “Nënë Tereza” në Tiranë si pasojë e infektimit me…

#14_vjet nga themelimi i KNFSH-së

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë u themelua më 22 tetor 2007 nga katër krerët e komuniteteve tradicionale fetare në Shqipëri, H. Selim Muça, Fortlumturia e tij Anastas Janullatos, Mons. Rrok Mirdita dhe H. Dede Reshat Bardhi.…