Mesazhi i Kryepiskopit Anastas – Krishtlindje 2020

† Anastasi Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë Krishtlindje 2020 Prania vendimtare “Emri i tij… Perëndia është me ne” (Matth.1:23) Këtë vit, Krishtlindjen do ta kremtojmë pa festime sipërfaqësore, pa u mbledhur familjarishtose…