Kisha – Çfarë është Kisha? “Në Një Kishë…

                                                    Kisha “Besoj në një Kishë të Shenjtë, Katholike dhe Apostolike” (Simboli i Besimit) 1. Çfarë është Kisha? Kjo është një pyetje shumë serioze të cilës të Krishterët duhet t’i përgjigjen në çdo moment. Prandaj…

Dioqeza Rumune dhuron mjete shkollore për më shumë…

Dioqeza Rumune dhuron mjete shkollore për më shumë se 4000 fëmijë në nevojë në Rumani Me iniciativën dhe bekimin e Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit Kasian, Kryepiskopata Rumune e Danubit të Poshtëm vazhdoi traditën e dhurimit të çantave…