E Diela e tretë e Kreshmës së Madhe…

E Diela e tretë e Kreshmës së Madhe (Falja e Kryqit). Predikon Mitropoliti i Korçës, Hirësia e Tij Imzot +Joani! http://mitropoliaeshenjtekorce.com/2019/03/31/e-diela-e-3-te-e-kreshmes-se-madhe-predikon-mitropoliti-i-korces-hiresia-e-tij-imzot-joani/

E DIELA E III E KRESHMËS E FALJES…

Nën Hijen e Kryqit “Kush dëshiron të vijë pas meje, le të mohojë veten, të marrë kryqin e vet dhe të më ndjekë pas” v. 4. E kemi keqkuptuar Krishtërimin. Zakonisht duam jetë të shtruar…