/20-vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Imzot Ignatit!

20-vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Imzot Ignatit!

20 vite më parë, më 18 Korrik 1998 mbërriti në qytetin e Beratit për të ushtruar misionin apostolik të Kryebariut në Mitropolinë e Shenjtë të asaj kohe, të Beratit, Vlorës, Kaninës dhe gjithë Myzeqesë, Imzot Ignat Triantis.