/2 Gusht 1992 – 2 Gusht 2019 Fronëzimi i Fortlumturisë së Tij Imzot Anastasit si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë

2 Gusht 1992 – 2 Gusht 2019 Fronëzimi i Fortlumturisë së Tij Imzot Anastasit si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë