/17 të rinj nga katekizmi pagëzohen në Kishës e Shën Spiridhonit

17 të rinj nga katekizmi pagëzohen në Kishës e Shën Spiridhonit

Brenda një atmosfere gëzimi dhe drite u krye sot, në Kishën e “Shën Spiridhonit” në Berat, nga Mitropoliti i Beratit dhe Kryebariu ynë, Imzot Ignati, Misteri i Pagëzimit për 17 të rinj dhe të reja nga grupet e Katekizmit të fshatrave Allkaj, Biçakaj dhe Toshkës.