/13. Besimi i Krishterë Orthodhoks – Urdhërimet e Zotit, Ndero Atin dhe Nënën tënde – At Ilia Mazniku

13. Besimi i Krishterë Orthodhoks – Urdhërimet e Zotit, Ndero Atin dhe Nënën tënde – At Ilia Mazniku