/KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS “Perceptimi i nivelit të dhunës fizike dhe verbale nga perspektiva e nxënësve në Përmetit”

KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS “Perceptimi i nivelit të dhunës fizike dhe verbale nga perspektiva e nxënësve në Përmetit”

KU LOGOS – SIMPOZIUM SHKENCOR “Perceptimi i nivelit të dhunës fizike dhe verbale nga perspektiva e nxënësve në shkollat e rrethit të Përmetit” Referues: MSc. Lorenc Bajrami Universiteti “M. Barleti” & Gjimnazi “A. Buda”, MSc. Irena Xhaferri, Univ. i Romës “La Sapienza”, MSc. Desdemona Celo, Univ. Tiranës